Over ons

Authentieke verhalen,
onderscheidende video's,
met liefde gemaakt.

Over ons

Authentieke verhalen,
onderscheidende video's,
met liefde gemaakt.

Storyteller en cultureel antropoloog met een passie voor film en video.

True Fiction staat onder leiding van Danny Akker.

Al van jongsaf aan ben ik gefascineerd door mensen en hun verhalen. Verhalen geven betekenis aan de wereld om ons heen, het is een oermiddel van communicatie.

Vanuit die interesse studeerde ik culturele antropologie, waar ik veel leerde over mensen, in de breedste zin. Naast mijn studie heb ik een stichting opgezet op het kruisvlak van jongerencultuur en nieuwe media. Dit heeft tot bijzondere projecten geleid waaronder het opzetten van State of Mic, een audiovisuele studio in Gambia, West Afrika.

Even kennis maken.

Zij gingen je voor

Image

Liefde voor het authentieke verhaal.

Voor ons staat authenticiteit van het verhaal van de mensen die voor onze camera staan altijd voor op. Geen "snackable content", maar echte verhalen van echte mensen.

In onze snelle maatschappij met oppervlakkige marketing helpen wij mensen en bedrijven om weer verbinding te maken, voorbij simpele "zichtbaarheid".

Onze verhalen, onze films en video's, raken mensen en creëren een gevoel wat bij ze blijf en ze in beweging brengt.

Mensen met wie we graag samenwerken

We werken met een team van ervaren video/film professionals. Daarnaast hebben we ook een netwerk van partners, waarmee de
resultaten van onze producties verder versterkt worden. We stellen ze graag aan je voor.
Marisa • Meridaux
Marisa • MeridauxMarketing strategie & implementatie
Marisa helpt je om sterker in de markt te staan: eruit springen met jouw unieke meerwaarde en je eigen geluid. Ze geeft niet alleen inzicht en ideeën, maar zorgt ook dat het voor elkaar komt en resultaat oplevert.
Edwin • Edit4U Webservices
Edwin • Edit4U WebservicesDesign & Technology
Edwin bouwt en ontwerpt weboplossingen voor het MKB en start-ups. Edit4U vereenvoudigt digitale uitdagingen waardoor bedrijfsprocessen efficiënter worden en nieuwe ideeën tot leven komen.
Ralph • Buro van Tongeren
Ralph • Buro van TongerenEerlijke merken maken
Ralph werkt als creatief strateeg en begeleidt communicatie- en designvraagstukken voor ondernemingen: van merkpositionering tot executie. Hij helpt ondernemers hun relevantie bloot te leggen en te verbinden met in- en externe doelgroepen.