Nieuws

True Fiction produceert 59 opleidingsvideo’s voor de Universiteit Leiden.

True Fiction produceert de opleidingsvideo's voor de bachelor en master opleidingen. Met deze video's helpen we potentiële studenten opleidingen te bekijken, te ontdekken en met elkaar te vergelijken.

Uit de tussentijdse evaluatie blijkt dat maar liefst 75% van de bezoekers van de Open Dag de video's vooraf bekeken heeft. Deze studiekiezers zijn daarmee beter voorbereid bij het maken van een juiste studiekeuze.
 
De opleidingsvideo's zijn te bekijken op de website en het Youtube kanaal van de Universiteit Leiden. 
 

In opdracht van de Nationale Politie, produceert True Fiction, drie korte films over de mogelijkheden van financieel rechercheren.

De Afpakken films zijn gebaseerd op persoonlijke gesprekken met direct betrokkenen bij deze zaken.

De films helpen de politie om meer collega’s over dit onderwerp te informeren en te betrekken en laat het grote publiek zien wat de overheid kan doen om criminelen op civielrechtelijk gebied aan te pakken.

In de behind the scenes video kan je alvast een kijkje achter de schermen nemen.

Genomineerd voor de beste opdrachtfilm van Nederland!

Onze politie-voorlichtingsfilm ‘Antisemitisme Herkennen, Begrijpen en Anticiperen’ is genomineerd voor een Gouden Reiger 2023

De film nodigt uit tot gesprek en wordt binnen de politie ingezet als instrument om antisemitisme en alle andere vormen van discriminatie beter te herkennen, te begrijpen en helpen te bestrijden.