Nieuws

True Fiction produceert film over nieuwe aanpak gedigitaliseerde criminaliteit

True Fiction produceert In opdracht van Politie Nederland een film over een nieuwe effectievere aanpak van gedigitaliseerde criminaliteit. In de film volgen we Centurion Midden - Nederland gedurende een periode van twee jaar. Centurion werkt samen met ICT'ers om gedigitaliseerde criminaliteit succesvol op te sporen en slachtoffers te compenseren.

Zo werd in samenwerking met Britse collega’s een internationale cybercrime organisatie opgerold. Ook BBC News maakte daar een item over. De film wordt ingezet om de resultaten binnen de politieorganisatie te delen en onderstreept het belang van de nieuwe aanpak.

True Fiction produceert 59 opleidingsvideo’s voor de Universiteit Leiden.

True Fiction produceert de opleidingsvideo's voor de bachelor en master opleidingen. Met deze video's helpen we potentiële studenten opleidingen te bekijken, te ontdekken en met elkaar te vergelijken.

Uit de tussentijdse evaluatie blijkt dat maar liefst 75% van de bezoekers van de Open Dag de video's vooraf bekeken heeft. Deze studiekiezers zijn daarmee beter voorbereid bij het maken van een juiste studiekeuze.
 
De opleidingsvideo's zijn te bekijken op de website en het Youtube kanaal van de Universiteit Leiden. 
 

In opdracht van de Nationale Politie, produceert True Fiction, drie korte films over de mogelijkheden van financieel rechercheren.

De Afpakken films zijn gebaseerd op persoonlijke gesprekken met direct betrokkenen bij deze zaken.

De films helpen de politie om meer collega’s over dit onderwerp te informeren en te betrekken en laat het grote publiek zien wat de overheid kan doen om criminelen op civielrechtelijk gebied aan te pakken.

In de behind the scenes video kan je alvast een kijkje achter de schermen nemen.